همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، منجمد کردن غذا، برخلاف ظاهر، چندان ساده نیست و ما اغلب در این فرآیند اشتباه می کنیم.
مهمترین قانونی که فراموش می کنیم این است که محصولات را قبل از انجماد سرد کنیم.
نوسانات بیش از حد دما می تواند بر کیفیت و تازگی محصولات منجمد تأثیر منفی بگذارد.
غذای گرم در فریزر باعث افزایش دما و فاسد شدن بقیه مواد غذایی در فریزر می شود.
بنابراین، غذای منجمد باید چند ساعت قبل از قرار دادن در جای مناسب سرد شود.
هنگامی که یک وعده غذایی یا محصول یک بار منجمد شد، این روند نمی تواند تکرار شود.
اگر این کار انجام شود، باکتری در غذا جمع می شود و خود غذا فاسد می شود، بسته بندی خوب ضروری است.
کیسه فریزر 100 عددی زیپلاک برای انجماد یک محلول جهانی و قابل استفاده مجدد است که می تواند زیر آب جاری شسته شود.
آنها به ما اجازه می دهند فضای اضافی را در فریزر نگه داریم.
جالب اینجاست که عبارت “انجماد غذا برای چه مدت” یکی از رایج ترین عبارت های جستجو در زمینه انجماد است.
همانطور که می دانید فرآیند انجماد نیز به پایان می رسد، بنابراین ارزش دارد که با بازه های زمانی استاندارد برای انجماد مواد غذایی آشنا شوید.
غذاهای یخ زده آماده ای که در فروشگاه ها می خریم را می توان برای مدت طولانی منجمد کرد، زیرا 2-4 ماه. مرغ را می توان تا 3 ماه و گوشت خوک را تا 6 ماه منجمد کرد.
محصولات سرد نباید بیش از نیم سال منجمد شوند، محتوای چربی هنگام انجماد محصولات فردی از اهمیت بالایی برخوردار است.
هر چه گوشت چاق تر باشد، مدت زمان انجماد آن بیشتر می شود، آیا می توانید غذای کودک را فریز کنید؟
با این حال، باید به خاطر داشت که این روش سلامت یا سلامت آنها را تهدید نمی کند، زیرا فرآیند انجماد خود یک شکل بسیار مفید و سالم برای افزایش عمر مفید محصولات در نظر گرفته می شود.
منجمد کردن غذای کودک با منجمد کردن غذای بزرگسال تفاوتی ندارد، در این فرآیند، تمام دستورالعمل های ذکر شده در نکته بالا باید در نظر گرفته شود.