به سختی می توان فردی را پیدا کرد که حداقل یک بار در زندگی خود طعم ماهی را که در کوزه بسته شده است نچشیده باشد.
چنین محصولی به راحتی قابل مصرف است، می توانید آن را در جاده همراه خود ببرید و هر زمان که خواستید لقمه بگیرید.
طیف وسیعی از غذاهای دریایی گسترده است و هر سال در حال افزایش است.
با این حال، فواید و مضرات تن ماهی شاهسوند از زمان افتتاح اولین کارخانه مورد بحث بوده است.
مصریان باستان اولین کسانی بودند که مواد غذایی را حفظ کردند، آنها از رزین مخصوصی برای بستن گلدان های سفالی با اردک بریان شده در روغن زیتون استفاده می کردند.
باستان شناسان چنین غذاهای کنسرو شده ای را در مقبره توتانخ آمون کشف کردند.
قابل توجه است که این محصول پس از هزاران سال قابل خوردن بود، برای غذاهای کنسرو شده مدرن، جهان باید از سرآشپز پاریسی، نیکلاس فرانسوا آپرت، که راهی برای نگهداری غذا برای مدت طولانی اختراع کرد و اولین کارخانه کنسروسازی را تأسیس کرد، تشکر کند.
اما فرانسوی ها نتوانستند مواضع خود را حفظ کنند، انگلیسی ها به طور جدی درگیر تجارت بودند؛ به جای ظروف شیشه ای برای بسته بندی کنسروها از ظروف حلبی استفاده کردند.
بعدها، آمریکایی ها به فناوری علاقه مند شدند، آنها قوطی های حلبی را برای بسته بندی بردند.
از روشهای حفاظتی پاستور حمایت علمی کرد، از آن زمان، روش تولید بسیار تغییر کرده است، فناوری ها و امکانات جدیدی ظاهر شده اند. اما پایه همچنان ثابت بود.
ماهی سالمون کامل و ماهیان خاویاری برای تولید استفاده می شود، از میان مواد افزودنی فقط نمک در آنها وجود دارد.
این محصول تحت هیچ گونه پردازشی قرار نمی گیرد، بلکه فقط استریل می شود.
این روش نگهداری در اکثر انواع ماهی ها کاربرد دارد. دود کردن، نمک پاشی یا ترشی کردن قبل از عقیم سازی انجام می شود.