سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری هستند و در غذاهای مختلف در سرتاسر جهان در غذاهای شیرین و شور استفاده میشوند، با وجود محبوبیت آنها، هنوز سردرگمی زیادی در مورد این خوراکی های خوشمزه وجود دارد.
به عبارت ساده، کشمش پلویی طلایی، سلطانی و مویز انواع مختلفی از انگور خشک هستند، با این حال، درک تفاوت بین این سه می تواند گیج کننده باشد، به ویژه برای کشمش و سلطان ها، زیرا تعاریف آنها در نقاط مختلف جهان متفاوت است.
در ایالات متحده، اصطلاح “کشمش” هم به کشمش و هم به سلطان اطلاق می شود برای تمایز این دو، سلطان ها را کشمش طلایی می نامند، در سطح بین المللی، این یک داستان متفاوت است در اکثر کشورها، از جمله انگلستان، کشمش پلویی آفتابی و سلطانیه بر اساس نوع انگور و روش فرآوری مورد استفاده، متمایز می شوند.
اصطلاح “انگور فرنگی” همچنین برای انواع توت های خانواده انگور فرنگی مانند توت قرمز و توت سیاه به کار می رود، برای جلوگیری از سردرگمی، در این مقاله طبق تعاریف بین المللی به کشمش و سلطانیه اشاره می شود.
کشمش نوعی انگور است که حدود سه هفته خشک شده است انگور با خشک شدن تیره می شود که رنگ قهوه ای تیره را به کشمش می دهد.
طیف وسیعی از انواع انگور برای تهیه کشمش استفاده می شود اندازه، طعم و رنگ به نوع انگور مورد استفاده بستگی دارد در ایالات متحده، کشمش معمولا از نوع تامپسون بدون دانه تهیه می شود.
با این حال، در استرالیا، کشمش به طور انحصاری از انواع انگور بزرگتر از جمله مسقط، لکسیا و والتهام کراس تهیه می شود و به همین دلیل اغلب بزرگتر از سلطان است، کشمش تیره رنگ، بافت نرم، طعمی شیرین و به طور معمول بزرگتر از سلطانی و مویز است.
بر خلاف کشمش، سلطانها معمولاً قبل از خشک شدن در محلول روغنی میپوشانند تا فرآیند را تسریع کنند به همین دلیل اغلب رنگ آنها روشن تر از کشمش پلویی چمنی و مویز است.
در استرالیا، برخی از سلطان ها بدون محلول خشک کردن ساخته می شوند خشک شدن این انگورها بیشتر طول می کشد – تا سه هفته – و به رنگ قهوه ای تیره هستند آنها اغلب به عنوان سلطان های “طبیعی” شناخته می شوند.
در ایالات متحده، سلطان ها را به عنوان “کشمش طلایی” یا “کشمش سلطانی” می نامند این انگورها با یک ماده نگهدارنده به نام دی اکسید گوگرد درمان می شوند تا رنگ روشن تر انگور را حفظ کنند سلطانها معمولاً کوچکتر از کشمش هستند و از کشمش پلویی خرمایی و مویز شیرینتر، آبمیوهتر و روشنتر هستند.
- منابع:
- تبلیغات: