تاثیر قارچ دکمه ای امروز بر خواب نوزادان دلبندتان!!!

البته قارچ های دکمه ای همراه های خوشمزه ای برای گوشت یا ماهی درست می کنند.

اما ما دوست داریم آنها را در کانون توجه قرار دهیم، خام در برش‌های نازک همراه با قطره‌ای روغن زیتون و لیمو یا همچنین سرخ شده در تابه، به خوبی با سیر و جعفری سرخ شده. گاهی اوقات آنها را برای تهیه مخمل و در آبگوشت می جوشانند.

آنها برای ریزوتو، پای لذیذ یا کیچ آماده می شوند، یا یونانی، به عنوان پیش غذا.

همانطور که می بینید قارچ دکمه ای امروز از هزار جهت خوب است!

شما، چگونه آن را دوست دارید بپزید؟

آنها به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری می شوند.

برای جلوگیری از ضربه خوردن و سیاه نشدن آنها را در یک جعبه دربسته قرار دهید!

قارچ

قبل از مصرف، انتهای خاکی ساقه را قطع کنید. سریع آنها را زیر آب سرد رد کنید سپس با کاغذ جاذب خشک کنید.

برای حفظ “سفیدی” کلاه، می توانید پوست آنها را جدا کنید.

با چاقو، پوست را از ته کلاه به سمت بالا بکشید.

می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد و پخت آن به سادگی در ماهیتابه یا برش های نازک در سالاد بسیار آسان است.

ما متعهد به احترام به فصول تمام محصولات برای فروش در سایت خود هستیم و به هر حال، همیشه بهتر است!

قارچ پاریس از نسل قارچ Rosé des Prés است.

این قارچ شناخته شده ترین و پرمصرف ترین قارچ در جهان است.

با گوشت سفید، قهوه ای یا حتی گاهی صورتی و کلاهک صافش قابل تشخیص است و می توان آن را هم به صورت خام و هم پخته خورد!

آیا میدانستید؟

گفته می شود که قارچ پاریس برای اولین بار در زمان لویی چهاردهم در ورسای دیده شده است.

خیلی بعد، در زمان ناپلئون اول، کشت قارچ در دخمه های پاریس توسعه یافت و نام آن را به خود اختصاص داد.

با تبدیل شدن به یک مانع برای ساخت مترو، آنها به Anjou، در شهر Saumur منتقل شدند.