برنج قهوه ای از نظر کیفیت غذایی و فواید سلامتی بهترین انتخاب است.
گفته می شود، هر یک از انواع برنج تایلندی دولتی می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، و هیچ اشکالی ندارد که هر از چند گاهی برنج سفید داشته باشید.
بنابراین، رستوران های چینی از چه نوع برنجی استفاده می کنند؟
در مورد مرحله پخت، چینی ها برنج ژاپونیکا را هنگام پختن برنج و کوفته دوست دارند، در حالی که چینی ها برنج ژاپونیکا را هنگام پختن برنج سرخ شده ترجیح می دهند.
علاوه بر این، اگر می خواهید سوشی ژاپنی درست کنید، باید برنج ژاپنی را هم انتخاب کنید، زیرا برنج هندی به سختی در گلوله های برنج حل می شود.
کینوا سرشار از فیبر و پروتئین است، حاوی مقادیر بسیار بیشتری از مواد مغذی دیگر است و بافتی مشابه برنج کرکی دارد.
یک فنجان کینوا دو برابر پروتئین و حدود 5 گرم فیبر بیشتر از برنج سفید دارد. کینوا نسبت به برنج سفید کالری و کربوهیدرات کمتری دارد.
علاوه بر این، آیا برنج باسماتی بهتر از برنج قهوه ای است؟
در حالی که هر دو نسخه سفید و قهوه ای برنج باسماتی مواد مغذی حیاتی را فراهم می کنند، برنج قهوه ای باسماتی حاوی فیبر، فسفر، روی و ویتامین های B بیشتری است.
برنج قهوه ای باسماتی از نظر شاخص گلیسمی نیز پایین تر است. با این حال، برنج سفید باسماتی راحت تر هضم می شود.
همچنین، چرا برنج قهوه ای برای شما مضر است؟
برنج قهوه ای حاوی مواد ضد مغذی است و آرسنیک بیشتری دارد.
ضد مغذی ها ترکیبات گیاهی هستند که می توانند توانایی بدن در جذب برخی مواد مغذی را کاهش دهند.
برنج قهوه ای حاوی یک ماده ضد مغذی به نام اسید فیتیک یا فیتات است. همچنین ممکن است حاوی مقادیر بیشتری آرسنیک، یک ماده شیمیایی سمی باشد.
بهترین برنج چیست؟