با خیارشور شیشه ای یک و یک بدنتان را ضد عفونی کنید!!!

خیار شور یا خیارشور که آنها را نمی شناسد.

اگر شما آنها را به اندازه ما دوست دارید، خوشحال خواهید شد که می توانید به سرعت و به راحتی آنها را در خانه تهیه کنید!

وقتی صحبت از خیارشور شیشه ای یک و یک می شود، معمولاً ابهامات زیادی وجود دارد.

آیا واقعا ترشی ها هم تخمیر می شوند؟

خیار را چگونه می توان ترشی کرد یا تفاوت این دو در چیست؟

ما در مقاله وبلاگ خود به شما وضوح می دهیم!

قرقره، کلم ترش، چغندر ترشی، ترشی – همه آنها حفظ شده و ترش هستند.

اما آیا ترشی ها تخمیر می شوند؟

چه چیزی سبزیجات را ترش می کند؟

تفاوت بین سبزیجات ترشی و تخمیری چیست؟ خیار نمونه خوبی از تفاوت دو روش نگهداری سبزیجات است:ترشی در سرکه و آب.

 

ترشی ها را با مخلوط سرکه و آب می ریزند تا حفظ شود.

میکروارگانیسم ها نمی توانند در محیط اسیدی آب سرکه تکثیر شوند و خیارها خوراکی می مانند.

اینها غوره هایی هستند که معمولا در سوپرمارکت های ما پیدا می کنید.

اگر شما آنها را به اندازه ما دوست دارید، خوشحال خواهید شد که می توانید به سرعت و به راحتی آنها را در خانه تهیه کنید!

خیار شور در منزل یا حتی کارخانه های بیرون  توسط باکتری های اسید لاکتیکت خمیر شده است.

از طرف دیگر، خیار شور مانند کلم ترش تخمیر می شود و کمی کمتر رایج است.

آنها همراه با آب نمک به مدت چند هفته توسط باکتری های اسید لاکتیک تخمیر می شوند.

خیارها ترش می شوند و توسط اسید لاکتیک تولید شده توسط میکروارگانیسم ها در این زمان حفظ می شوند.

هر دو روش اغلب به عنوان “ترشی کردن” شناخته می شوند که می تواند گیج کننده باشد.

در اصل، آنها روش های متضاد یک دیگر هستند.

شما عزیزان می توانید با هر روش دوست دارید آن را امتحان کنید.